Receptes

Els nostres plats

Els nostres plats

L'Ametlla de Mar

Segons els entesos en cuina, degut a la proximitat de la desembocadura del Riu Ebre, ...

Recepta "polp amb pataques"

Recepta "polp amb pataques"

L'Ametlla de Mar

Ingredients por a 4 persones 1Polp de 1.200 a 1.500 kg 1 kg de patates Un bon raig d...

Recepta arròs / fideus rossejats

Recepta arròs / fideus rossejats

L'Ametlla de Mar

Recepta per a 4 persones 1 kg. de peix de roca ¼ Kg de crancs ¾ Kg de patates Ingred...

Recepta suquet de peix calero

Recepta suquet de peix calero

L'Ametlla de Mar

Recepta per a 4 persones 1 Kg. De peix per la picada: 3 o 4 alls julivert 1 tomàquet...



Productes Típics

El peix i el marisc de la Cala

El peix i el marisc de la Cala

L'Ametlla de Mar

L’Ametlla, no només destaca pel seu atractiu com a poble eminentment mariner i medite...

Els dolços

Els dolços

L'Ametlla de Mar

Els dolços són presents a la cuina calera durant tot l’any. Potser els més coneguts a...

La mel i l'oli

La mel i l'oli

L'Ametlla de Mar

La més pura essència de la terra pren formes líquides amb la mel i l'oli d'oliva, de ...

La tonyina Roja del Mediterrani

La tonyina Roja del Mediterrani

L'Ametlla de Mar

La tonyina roja del mediterrani és un producte d’alta qualitat gastronòmica que ha es...

Les butifarres

Les butifarres

L'Ametlla de Mar

Les botifarres d'arròs o de ceba, que gaudeixen de denominació comarcal de qualitat, ...

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

L'Ametlla a Instagram

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE