VI Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani - L'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar · 28/04/17 - 14/05/17

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. En aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja i els nostres cuiners, que amb les seves tècniques tant tradicionals com innovadores, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant la setmana gastronòmica.
Per sisè any consecutiu, el port de l’Ametlla de Mar, els seus restaurants i altres instal•lacions del municipi celebraran la Setmana de la Tonyina Roja. Per als amants d’aquest gran producte. Restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran menús singulars dedicats a la tonyina roja, del 28 d'abril al 14 de maig.


Comparteix aquest esdeveniment



Comentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

L'Ametlla a Instagram

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE