Jornades Gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre

Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita · 08/02/19 - 03/03/19

Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita. Els quatre municipis mariners s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel•lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals.
A diferència d’altres crustacis, la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.
Del 8 de febrer al 3 de març veniu a degustar la galera a Terres de l’Ebre! Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús on podreu tastar raviolis de galera amb la seva salsa i bolets de temporada, galeres i carxofes als allets tendres o púding de galeres, ceps i tòfona blanca, tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, DO Terra Alta.


Comparteix aquest esdevenimentComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE