Inscripció Oceans Camp: Campaments d'estiu de científics marins

L'Ametlla de Mar · 01/03/18 - 07/07/18

T’agrada el mar i la ciència? Tens entre 8 i 16 anys? Doncs apunta’t als nostres campaments d’estiu i ens divertirem descobrint el mar i la ciència que el rodeja. Durant 1 setmana tot serà diversió i sal i sorra a la pell.

L’any passat va ser la primera edició i vam gaudir dels espais del Càmping Ametlla. Enguany, els nostres campaments científics són a l’Ametlla de Mar, un petit poble de pescadors de la costa de les Terres de l’Ebre que encara guarda el seu encant mariner gràcies al seu actiu port pesquer i la seva llotja. El litoral de l’Ametlla de Mar és un dels litorals més verges i espectaculars de la costa catalana, on podem trobar platges de sorra fina, de sorra gruixuda, de còdols i de roca, i l’únic tram del litoral català que acull 5 llacunes costaneres. Un escenari espectacular per transmetre la passió per a entendre el mar als i les nostres joves!

Ens allotjarem en bungalous de fusta al càmping L’Ametlla, ja que així podrem estar més en contacte amb la natura i sentir l’olor a mar. Oi que sona genial?

Dates:

Torn 1: del 24 al 31 de juny de 2018
Torn 2: de l’1 al 7 de juliol de 2018

Preu: Són 450€ per persona (10% descompte a germans, família nombrosa, família monoparental. No acumulable.)

Inclou allotjament amb llençols i tovalloles, alimentació (esmorzar + fruita a mig matí + dinar +berenar+sopar), activitats, material didàctic, assegurança i monitores especialitzades llicenciades en ciències i amb experiència en lleure. No inclou bugaderia.

Places limitades: 25 places màxim. S’atorgaran places per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

Vols més informació per a convèncer als teus pares? O al teu fill o filla? Doncs feu un cop d’ull al nostre fulletó informatiu:


Comparteix aquest esdevenimentComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

L'Ametlla a Instagram

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE