Una bona manera i sana de cuinar les galeres és fent-les al forn. Conserven tot el seu gust i aroma i és una manera saludable i fàcil de cuinar-les.

 

Els ingredients per a les galeres al forn:

  • Galeres
  • Sal i pebre
  • Oli

 

  1. Primer que tot posarem en marxa el forn a una temperatura de 200º, dalt i baix.
  2. Després  passarem les galeres per baix de l’aigua per treure qualsevol resta d’algues o de fang que hi pugui haver, d’aquesta manera les deixarem netes i preparades per cuinar.
  3. Salpebrarem les galeres al nostre gust i les posarem a la plàtera escollida. Quan les tinguéssim ben col·locades hi afegirem un bon raig d’oli i les introduirem al forn. La veritat és que no tarden gaire en coure’s,  uns 10 minuts. Tot i que ho podeu fer a gust del consumidor.

galeres

4.  Una vegada fora, ja estaran preparades per menjar. A gaudir-les!

Text: Turisme de l’Ametlla de Mar

Foto: Turisme de l’Ametlla de Mar

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*