Recepta per a 4 persones:
  • Llangostins i garagancs, 8 de cada
  • Rap, lluç, llenguado, 2 de cada
  • 1/2 kg de cloïsses
  • 1 got de caldo de peix
  • 4 ametlles i 4 avellanes
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de conyac
  • 1 nyora
  • 1 tomàquet rostit
  • Pebre roig i julivert a gust
  • 4 dents d’all
  • 1 raig d’oli
  • Una mica de sal

 

Enfarinem el peix i el posem a la cassola amb oli calent. Desprès li tirem el conyac i el flamegem. Mentrestant, fem la picada: ametlles, avellanes, alls, nyora, tomàquet rostit, pebre roig i julivert.

Quan el conyac s’hagi reduït una mica, tirem la picada i desprès el caldo i ho deixem coure uns 10-12 minuts.

Font: Taller Ocupacional Avant

Foto: Xavier Solé

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*