• 1 bròquil petit
  • ½ kg de galeres
  • Un pot petit de fesols cuits
  • 3 dents d’all
  • 1 tomàquet mitjà
  • Una branqueta de julivert
  • Una cullerada de pebre roig
  • 400 gr. de fideus
  • 2 cullerades d’oli
  • 1l d’aigua

 

Agafem una cassola i posem 2 cullerades d’oli, afegim el bròquil net i trossejat, i l’anem sofregint a poc a poc. Quan estigui sofregit afegim les galeres i les daurem.

Fem una picada amb els alls, el julivert , el tomàquet i el pebre roig i ho afegim a la cassola.

Quan estigui la picada sofregida, afegim l’aigua, 1l aproximadament, i quan arrenqui el bull tirarem els fideus i els fesols i ho deixarem coure uns 10-12 minuts i llest.

Font: Taller Ocupacional Avant

Foto: Turisme l’Ametlla de Mar