Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència ja té els pacs per participar a la Via Lliure

31 . Jul, 2015 a les 14:14
per gfigueres a La notícia del dia
1876 reproduccions
Després de la V, ara l'Assemblea Nacional catalana ha preparat la via Lliure, per a l'11 de setembre. Això sí amb els ulls posats al 27 de setembre. des de la Cala per la Independència també es posarà el seu granet d'arena. Així tots els interessats en participar en aquest tram número 15 de la via, el que li pertoca a les Terres de l'Ebre que simbolitza l'aposta per l'equilibri territorial, ja poden adquirir els tiquets dels autobusos a Casa Ramonet, i Expert Serafí. Per 15 euros se'ls lliurarà el tiquet, a part també es pot adquirir el pac amb la samarreta, blanca enguany, i el punter per participar del mosaic que hi ha preparat.
"Recomanem des de la Cala per la Independència que tots els interessants s'apuntin ja per tal que puguin venir als autobusos. En cas que vagin per lliure que es situen en algun tram proper al 15 perquè, com s'ha fet els altres anys, en cas que s'hagi de recolocar gent ho podrem fer d'una manera més ràpida i coordinada", remarca Dani Rodríguez, coordinador de la Cala per la Independència.
D'altra banda, Rodríguez ha recomanat consultar el web de l'assemblea (www.assemblea.cat) per tal de tenir més informació i per inscriure's, seguint la mecànica habitual
De fet, el nombre d'inscrits a la ‘Via Lliure' que organitza l'Assemblea Nacional ja supera els 50.000.  Segons l'ANC els assistents confirmats a la Diada supera els 56.000. L'objectiu és que enguany la via ompli omplirà la Meridiana de colors i obrirà una Via cap al Parlament per a dur-hi simbòlicament els diversos eixos de debat que aquest estiu recorren el territori.
D'altra banda, Rodríguez també ha mostrat la seva satisfacció per l'aprovació de la moció presentada des d'ERC i Compromís amb el suport de CIU i l'abstenció de Plataforma Calera que subratlla la implicació de l'Ajuntament amb el procés sobiranista. A més, també de la proposta de l'ANC, també aprovada al plenari, que permetrà que l'Estelada onegi en breu a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.respostes a "La Cala per la Independència ja té els pacs per..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 468,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 65
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007