Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala Fibra al ECrowd

18 . Jun, 2015 a les 17:28
per otomas a La notícia del dia
1770 reproduccions
Des de la Cala Fibra s'està treballant per ampliar la xarxa altres zones del municipi. Des d'aquest operador de fibra òptica a l'Ametlla de Mar s'està buscant finançament a través del crowlending mitjançant  una plataforma online anomenada ECrowd. De fet, la fita és aconseguir finançar els 100.000 euros que es necessiten per ampliar aquesta infraestructura. Un import que s'ha dividit en quatre trams i ara ja s'encara el darrer tram. De fet, ja es compta amb pràcticament el 50% dels 25.000 euros del darrer tram. I és que el projecte d'aquest darrer tram ja compta amb 12 inversors. De fet, queden 10 dies per complir amb la fita i des de la Cala Fibra hi ha bones expectatives
" El projecte de portar la Cala Fibra a l'Ametlla de Mar va començar el 2012 i vàrem realitzar un finançament habitual, amb fons propis i préstecs bancaris. Però ara vàrem pensar que a través del crowlending obríem la possibilitat de fer participar els inversors del projecte que creiem que té un pes social important", subratlla Carles Bock des de la Cala Fibra, Director General.
Actualment s'estan acabant els treballs a la zona de Ribes Altes, que portaran la fibra òptica a 700 llars, i la previsió es fer arribar aquest tecnologia també a Calafat i a Tres Cales.
A través del crowlending particulars inverteixen en empreses  a través d'un tipus d'interès. Aquesta línia de micromecenatge també és coneguda com peer-to-business lending o p2b Lending.


respostes a "La Cala Fibra al ECrowd"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 781,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 186
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007