Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Expoebre premia la creativitat de l'estand de Full Events

08 . Mai, 2014 a les 13:04
per gfigueres a La notícia del dia
2664 reproduccions
La fira multisectorial Expoebre, que va tenir lloc de l'1 al 4 de maig, va celebrar aquesta setantena edició amb 9.000 metres quadrats de fira i 170 expositors. Entre aquests expositors es va donar a conèixer la jove empresa de l'Ametlla de Mar Full Events, organitzadora de celebracions i actes especials. Per sorpresa de les dos joves emprenedores caleres, Lídia Callau, estudiant de protocol, i Tamara Huete, estudiant de Disseny Gràfic, l'estand de Full Events va ser el premiat com el millor estand d'aquesta fira de referència de l'Ebre. D'aquesta manera, el jurat va voler premiar la creativitat d'aquestes joves.
"Va ser sorprenent que ens donessin el premi, no ens ho esperàvem. Vàrem muntar una taula recreant un banquet en estil rústic, a més, vàrem acompanyar-ho amb flors i el photocall, suposo que els va sorprendre la proposta", explica Lídia Callau.
Així, Full Events va muntar un photocall on dues-cents visitants de la fira es van poder fer fotografies amb complements que la Lídia Callau i la Tamara Huete havien preparat per a l'ocasió.
El premi al millor producte o servei va ser  per a Ebrefitness, Sistema d'entrenament Mihabodytec. I finalment, en la categoria Ebreambient, el 1r premi  el va guanyar Biomassa de l'Ebre, pel Mòdul energètic integrat.


respostes a "Expoebre premia la creativitat de l'estand de F..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007