Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les noves tecnologies eix central de la promoció turística de l'Ametlla de Mar

17 . Ago, 2012 a les 09:46
per gfigueres a La notícia del dia
1768 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, s'està treballant per potenciar la promoció del municipi a través de la Xarxa. I és que Internet és una plataforma de difusió que avui és imprescindible si un municipi és vol posicionar dins de l'oferta turística nacional i internacional. Conscients d'aquesta necessitat des de Turisme de l'Ametlla de Mar s'està treballant per remodelar la pàgina web, de cara a la tardor, per tal que guanyi en interactivitat. A més, segons explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, "la pàgina estarà linkada amb portals com Trip Advisor o Booking.com per tal d'augmentar el seu posicionament". A més, es dinamitzarà la presència a les xarxes socials com Facebook. Tota la informació turística de l'Ametlla, consultable en diversos idiomes, estarà disponible a través dels mòbils ja que també es crearà una aplicació per a mòbil gratuïta i es podrà baixar des de la nova pàgina web.

"El món actual està encarat cap a les noves tecnologies. És un món que evoluciona molt ràpidament. La Cala està ben posicionada però sempre cal millorar i estar el dia. La gent consumeix informació i en crea a través d'Internet i per aquest motiu és una bona eina de promoció, i és barata", explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

A més, des de l'Àrea Municipal de Turisme s'estan preparant quatre videoclips promocionals, d'un minut, aproximadament, cadascun, destinats al turisme familiar, a l'actiu, al gastronòmic i un quart clip general, que serà una mica més llarg. També estaran a punt d'aquí dos mesos. L'objectiu és segmentar l'oferta turística per tal d'oferir productes atractius per diferents perfils de visitants, i, alhora, intentar desestacionalitzar el turisme. Els videoclips seran consultables a través de la pàgina web, Facebook i Youtube.

D'altra banda, en la recerca de suport i complicitat institucional, el consistori calero va invitar al Director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, aquest estiu. Espasa es va reunir amb membres de l'Àrea de Turisme i representants del sector turístic local. En la reunió se li va traslladar la necessitat de que l'Agència tingui en compte la localitat en la promoció turística nacional.


respostes a "Les noves tecnologies eix central de la promoci..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007