Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Turisme busca un nou eslògan

30 . Abr, 2010 a les 14:25
2778 reproduccions
El Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar ha convocat per primera vegada un concurs amb la finalitat de trobar un nou eslògan de cara a la promoció turística del municipi. Turisme vol que sigui una frase impactant que desperti l'interès dels que puguin llegir-la per conèixer la nostra vila marinera i fer-la el seu destí de vacances. El nou eslògan ha de transmetre els valors turístics de l'Ametlla, fent referència a alguns dels seus actius turístics com a destinació de sol i platja, respectuosa amb el medi natural. A l'eslògan ha de constar obligatòriament el nom de l'Ametlla de Mar i pot arribar fins a 10 paraules incloent-hi el nom de la vila.

Impuls per als ciutadans
És desig del patronat impulsar la participació ciutadana en aquesta acció. Per això s'han penjat les bases del concurs a Internet i s'ha utilitzat la xarxa social Facebook perquè tothom s'assabenti i s'animi a participar aportant les seves idees i coneixements sobre la població i plasmant-les així en poques paraules. Dami Llaó, gerent tècnic del PMT de l'Ametlla de Mar, ens deia que "durant les últimes dècades, la nostra població ha esdevingut un nucli turístic important dins de les Terres de l'Ebre i a Catalunya. Ja hem tingut alguns eslògans identificatius com, per exemple, `L'Ametlla de Mar, pubilla del Mediterrani´, `L'Ametlla de Mar, un somni d'estiu´ o `L'Ametlla de Mar, un paradís per descobrir', que és l'eslògan actual. Creiem que aquests eslògans han quedat una mica desfasats i per això volem que participi la ciutadania, quan més persones millor, i tenir així més opcions per buscar una nova marca que identifiqui l'Ametlla de Mar de cara a ampliar nous horitzons, de cara al nou segle i amb nous compromisos amb el turisme i amb el medi ambient. Amb aquesta intenció hem utilitzat també Internet i xarxes socials com Facebook per fer arribar la novetat d'aquest concurs a tothom. Volem triar el millor eslògan, el que es mereix el nostre poble de cara a una bona promoció turística".

Premi atractiu
El premi per al guanyador és d'un cap de setmana per a dues persones a l'Hotel "Ametlla Mar" a més d'un lot de productes de marxandatge del Patronat de Turisme. El termini per presentar les propostes finalitza el 28 de maig. Les bases es poden consultar a la web: www.ametllamar.cat/turisme.


respostes a "Turisme busca un nou eslògan"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007