Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar destina un equip de la brigada a la neteja de les urbanitzacions

01 . Abr, 2010 a les 19:57
2778 reproduccions
Un nou equip de la Brigada d'Obres i Serveis del consistori calero és dedica, des del mes de febrer, a l'arranjament de jardins i manteniment de carrers. Dins de la millora als carrers s'inclou la reparació de zones del ferm on hi ha clots per tal de facilitar la seguretat i la circulació. En casos puntuals també es realitzen actuacions als parcs públics.

"Des de la regidoria de Relacions amb les Urbanitzacions estem molt contents perquè hem pogut consolidar una brigada només per les urbanitzacions. Sabem que estem invertint molt en les urbanitzacions però sempre volem fer més perquè som conscients que hi ha moltes necessitats. Una de les necessitats bàsiques era aquesta neteja del dia a dia que hem cobert amb aquest nou equip", va explicar Joan Pere Gómez i Comes, regidor de Relacions amb les Urbanitzacions.

Aquest nou equip de treball de la Brigada Municipal també s'encarrega de la tala d'arbres que estiguin en perill de caure. Des de les ventades de l'any passat, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, va optar per prioritzar aquesta qüestió. Per tant, es talaran tot els arbres que tinguin una forta inclinació i que suposin un perill per les vivendes.

Aquesta és una mostra més de la preocupació del consistori de l'Ametlla de Mar i, en concret, de la regidoria de Relacions amb les Urbanitzacions de treballar per mantenir les urbanitzacions en bones condicions.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar destina un equ..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007