Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

22 . Oct, 2010 a les 12:35
1841 reproduccions
A l'Informatiu de divendres 22 d'octubre sortim amb la notícia que comença la temporada de caça. La societat de caça La Cala preveu una bona temporada per als afeccionats a aquest esport que ja han començat a caçar perdius, conills i fins i tot porcs senglars. A comarques, Sabaté (PSC) demana ara que es negociï amb Foment una altra alternativa de traçat per Campredó per tirar endavant l'A-7. També El PSC de Tortosa acusa l'alcalde d'atemptar contra els drets dels treballadors municipals. I una associació de consumidors demandarà la central d'Ascó per la fuita de partícules radioactives del 2007. El CAT desvia la canonada del minitransvasament a Cambrils per apartar-la del traçat del corredor ferroviari. La URV qualifica d''èxit rotund' ser campus d'excel·lència regional i no enveja el segell internacional. El Consell promotor d'EbreBiosfera presenta la candidatura a Federico Mayor Zaragoza. Per últim, el primer equip s'enfronta al Mora la Nova, un dels més forts de la classificació en el seu camp.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 861,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 174
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007